L'actualitat del Club dia a dia
<< Tornar al llistat
IV MARNATON eDREAMS BARCELONA
Data: 16/02/2017

VOLS PARTICIPAR A LA MARNATON DE BARCELONA?

PER SER SOCI DEL CNB, OBTINDRÀS UN DESCOMPTE EN LA TEVA INSCRIPCIÓ!

El proper 6 de maig del 2017 les instal·lacions del Club Natació Barcelona acolliran per quart any consecutiu la Marnaton eDreams Barcelona, un repte de 2 km i enguany com a novetat amb una nova distància: la de 4 km. La jornada constarà de prova individual dones, prova individual homes, prova de relleus i prova KIDS.

Es per aquest motiu i essent el Club Natació Barcelona un dels principals col·laboradors d’aquest esdeveniment, posa a disposició del tots els socis i sòcies a partir de 14 anys, 50 inscripcions a un preu molt reduït; per només 20€ podràs gaudir d’un ambient excepcional nedant a la mateixa platja de Sant Sebastià, davant del Club. Afanya’t i no et quedis sense! (aquesta promoció és vàlida fins el diumenge 16 d’abril o fins exhaurir places).

Per consultar tota la informació de la prova (horaris, recorregut, entrega de dorsal, etc.) fes clic aquí, i per més informació: www.marnatonedreams.com.

Per poder beneficiar-te d’aquesta promoció, hauràs de seguir els següents punts:

  • Dirigeix-te a la recepció del Club. Et demanaran el teu nom i cognom i el mail que utilitzaràs per registrar-te. Abonaràs els 20€ a la mateixa recepció.
  • Pocs dies desprès rebràs un mail de MARNATON on s’especificarà com has d’acabar de formalitzar la teva inscripció a través del web www.marnatonedreams.com. Recorda que fins que no hagis registrat les teves dades al web de Marnaton, la teva inscripció no es farà efectiva.
  • Una vegada hagis completat el registre al web de Marnaton, assegura’t d’aparèixer al llistat d’inscrits de la prova. En cas contrari, posa't directament en contacte amb Marnaton

Tots aquells socis que no tingueu xip groc, haureu de llogar-lo amb un cost de 3€ en el moment de formalitzar la inscripció a través del web de Marnaton.

Els menors d’edat nascuts a partir del 6 de maig del 2001 també podran participar però hauran d’aportar la següent documentació (per descarregar-te aquesta documentació fes clic a +info PDF).

  • Autorització paterna signada pel pare o mare o tutor legal.
  • Currículum esportiu signat pel seu entrenador.

I si t’agradaria viure aquesta experiència però no et veus prou preparat o si tens amics i/o familiars que hi participaran i ho vols viure a primera fila, vine a ajudar-nos i apunta’t com a voluntari/a! Pots apuntar-te a la recepció del Club deixant el teu nom i cognoms i un mail de contacte.

Per a qualsevol informació i/o dubte us podeu posar en contacte amb david@marnaton.com

Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: