KarateLa pràctica del Karate-Do ens inicia en el camí de l’equilibri entre el cos i la ment.

 

VEURE VIDEO

Traduït literalment mot a mot del japonès, Karate Do vol dir el camí de la mà buida.

El Karate-Do és un art marcial d’autodefensa que es dóna a conèixer al Japó de principis del segle XX de la mà del gran mestre Gichin Funakoshi, considerat el pare d’aquest art. Originari d’Okinawa, amb el nom de To-de, els seus orígens contrastats tenen més de 3.000 anys.

La pràctica del Karate-Do ens inicia en el camí de l’equilibri entre el cos i la ment, ja que ens permet adquirir coneixements de defensa personal alhora que el nostre cos millora progressivament la seva condició física. És, però, practicant-lo com a art de perfeccionament, gràcies als seus moviments i a l’estudi dels kata, que ens iniciem en el camí evolutiu del control del moviment i la respiració. Aquest camí és l’inici del Do o via espiritual.

El karateka evita sempre, per sobre de tot, la violència. Això queda palès en els seus exercicis, que sempre comencen amb un moviment de defensa.

El Karate-Do és una disciplina que dota els seus practicants d’autoconfiança i fomenta el seu esperit d’autocontrol. Així, els karateques s’enfronten a si mateixos en els entrenaments, una pràctica que millora la seva autoestima i els ajuda a superar la por i els complexos, i que facilita el camí de l’evolució personal.

El coneixement i la pràctica de les tècniques i rutines de respiració millora la nostra percepció de l’entorn i ens proporciona l’equilibri psicofísic. Alhora, ens allibera de les tensions i l’estrès i millora el nostre estat físic i anímic, un fet que ens ajuda a ser més receptius i sociables.

Els entrenaments evolucionen respectant els principis de coordinació, control muscular i lateralitat, i aporten importants beneficis mentals i per a la millora de problemes de mobilitat articular, de peus o d’esquena.

Direcció tècnica: Francesc Lorenzo.

  

EL TAC-DP GOSHIN, DEFENSA PERSONAL

Una bona oportunitat per aquells que volen iniciar-se en el món de la 

defensa personal.

És un innovador mètode de defensa personal.

Recull tècniques de diverses disciplines orientals, fruit de l'experiència personal en la docència a cossos policials com el Cos de Seguretat de la Diputació de Barcelona i la guàrdia personal del president durant més d'una dècada.

És un sistema pràctic, dissenyat per a dominar ràpidament els conceptes i tècniques respectant la tendència natural de cada practicant, els seus condicionaments d'edat, forma física i complexió.


Programat per nivells de dificultat, diferenciats en cursos progressius, assimilables i accessibles a qualsevol, sense la necessitat de ser practicant d'un art marcial.

BENEFICIS DE LA DEFENSA PERSONAL:

La seguretat en un mateix millora les relacions i l'autoestima, permet valorar les situacions adverses correctament i determina la resposta reactiva.

El mètode aconsegueix l'aplicació de tècniques de neutralització i control de forma instintiva.

El coneixement dels punts vitals i de les tècniques apropiades, aplicades correctament, deixaran fora de combat a l'agressor, encara que sigui més fort físicament. Seguretat és ser capaç de defensar-se.


ESTRUCTURA I HORARIS: 

En una classe setmanal de 90 minuts més un taller mensual de 4 hores concertades un dissabte al mes.

Dimarts: de 19.00h a 20.30h

Dimecres: de 12.30h a 14.00h

Dissabte: (Taller mensual de 4 hores) de 10.00h a 14.00h

 

MATÈRIES D'ESTUDI:

Esquiva , defensa i contraatac.

Nivell de risc i contundència.

Preparació física específica.

Control i reducció.

Armes naturals del cos.

Tècniques d'impacte.

Projeccions i desequilibris.

Punts vitals.

Luxacions.

Armes.Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: