TriatlóCapdavanters
dins d’aquest
esport.

El triatló és un esport de resistència que combina 3 segments. Estàs preparat? Doncs vine! A la secció de triatló del CNB farem que assoleixis un estat de forma òptim i que gaudeixis entrenant i millorant els 3 segments! Què t’oferim?

1. NATACIÓ
La possibilitat de fer classes d’iniciació i millora de la tècnica/del rendiment de la natació, ja sigui a la piscina (50 metres o 25 metres) o, gràcies a la ubicació del nostre club a primera línia de la platja de la Barceloneta, en aigües obertes (mar de la platja de la Barceloneta).

2. CICLISME
Segons el moment de la temporada en què ens trobem, podràs gaudir d’entrenaments outdoor: sortides en BTT (pretemporada), sortides en carretera o reconeixements de circuits (període competitiu). També t’oferim entrenaments indoor (classes d’spinnig) per a aquells dies en què la climatologia o la teva disponibilitat horària no et permetin sortir a pedalar.

3. CARRERA A PEU
I per últim, però no per això menys important, diferents propostes de circuits per a córrer (pujades pel Castell de Montjuïc, a la sorra de la platja, pel terra del Parc de la Ciutadella, a la gespa del circuit Fòrum-Besòs, etc.).

El Club Natació Barcelona ha estat un dels impulsors del triatló, suma-t’hi!

L’any 1987 el CNB va organitzar la primera prova regulada i de nivell internacional a Espanya, celebrada en el marc de les Festes de la Mercè: la final del Circuit Europeu Le Coq Sportive. Aquell mateix any, el Club ja va formar la secció de triatló. I va ser la seu del Comitè Català de Triatló i de la Comisión Nacional de Triatlón, ambdós presidits pel nostre consoci Rosendo Blanch de Nicolau. Enguany, la Federació Catalana de Triatló té la seva seu al nostre club.

Els nostres triatletes són un referent nacional i internacional. El Club Natació Barcelona ha estat, i contínua essent, un dels clubs capdavanters en triatló (distància esprint, olímpica, Ironman) i en les seves modalitats derivades (duatló, aquatló), tant en l’àmbit català com en el nacional, i ha format atletes de talla internacional, com per exemple Marcel Zamora, Francesc Godoy i Anna Godoy.

Marcel Zamora (temporada 2010): 1r classificat Ironman de França, Niça; 1r classificat Embrunman; 2n classificat Extremman, Menorca; 3r classificat 70.3, Tailàndia

Anna Godoy (temporada 2010): 1a classificada C. Espanya de duatló, Astúries; 1a classificada C. Espanya d’aquatló, Múrcia; 2a classificada C. Espanya de triatló, Almeria; 10a classificada, Youth Olympics Games, Singapur.

Francesc Godoy: 2n classificat ITU Panamerican cup, Xile; 2n classificat Alpe d’Huez triathlon, França; 4t classificat ITU European cup, Turquia; 5é classificat Escape from Alcatraz, USA.

E. Hernández, M. Zamora i F. Godoy, campions de Catalunya de duatló, el Prat de Llobregat (temporada 2010).

Competició Categoria Resultats
GARMIN BARCELONA TRIATHLON 2014
Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: