VelaUnes instal·lacions ideals per fer-se a la mar.

Si el que vols és navegar a vela, la secció de vela t’ofereix totes les comoditats.

Pots tenir tot el teu material de windsurf, kite i surf d’ona desat al nostre hangar, que està just a peu de platja. Tindràs la vela desplegada i penjada sota cobert. Això et permetrà sortir a navegar en un temps mínim. També podràs rentar el teu material amb aigua dolça sobre un cavallet instal·lat a l’entrada de l’hangar. A l’estiu hi ha servei de recollida al mar per als qui ho necessitin. Tots aquests avantatges et permetran navegar envoltat d’un col·lectiu molt expert i gaudir, realment, de la sensació de lliscar sobre l’aigua.

Cada dimarts, dijous i diumenge de l’any fem regates de patí de vela que duren una hora i mitja. La secció s’encarrega del trasllat de les embarcacions dels que tenen la intenció de sortir a la mar. El patró només ha d’aparellar el seu vaixell i sortir a navegar. Amb aquest confort, el patinaire podrà gaudir i millorar la seva tècnica.

Aquestes comoditats et permetran aprofitar el temps que tinguis disponible per dedicar-te purament a allò que t’agrada fer en sortir de la feina o de la facultat. Si has baixat al Club i les condicions climatològiques no et permeten anar a la mar, no haurà estat debades, tindràs tot un ventall de possibilitats per aprofitar el temps: piscines (cobertes i descobertes) d’aigua de mar i dolça, fitness, pàdel, esquaix, frontó o un dinar amb els amics al mateix club.

Anima’t: ja veus que tens l’oci assegurat!

Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: