Waterpolo
<< Tornar al quadre2a edició del BCN WP under 10 Tournament
Data: 01/05/2014

RESULTATS.  Clickeu AQUÍ.

RESULTADOS: Clickar AQUÍ.

________________________________________________

La 2ª edició del Torneig internacional BCNWP under 10 de waterpolo benjamí mixt es celebrarà en Setmana Santa, del 17 al 20 d’abril, a la piscina de la Nova Escullera del Club Natació Barcelona (CNB). Uns 300 nens i nenes de fins a 10 anys d’edat, integrats en 24 equips, participaran en aquest esdeveniment.

Organitzat pel CNB, club degà del waterpolo nacional, el BCNWP Under 10 té com a objectiu promocionar i divulgar la pràctica del waterpolo entre els més petits. L’aparició d’aquest torneig, convertit ja en cita de referència, ha estat un revulsiu per al waterpolo, mancat fins aleshores d’un esdeveniment internacional dedicat de forma específica a la categoria benjamí.

 24 equips de Catalunya, Madrid, Aragó, Andalusia, França, Itàlia i Alemanya participen en aquesta segona edició del BCN WP Under 10. Són el C.N. Jerez, C.D.N. Marseille, C.N. Atlètic Barceloneta, C.N. Martorell, C.N. Catalunya, U.E. d’Horta, C.N. Mataró, C.N. Molins de Rei, C.N. Montjuïc, C.N. PobleNou  A, C.N. PobleNou B, C.N. Premià, C.N. Rubí, C.N. Sant Andreu, C.N. Terrassa, C.N. Vallirana, R. Canoe N.C., C.N.W. Majadahonda, Selecció d’Aragón, S.M.P. Verona,  S.S.V. Esslingen, W.P. Montpellier A, W.P. Montpellier B i C.N. Barcelona.

 El torneig arrencarà el dijous 17 d'abril a les 13:00 hores amb els enfrontaments entre el C.N. Mataró i el C.N. Terrassa i el C.N. Atletic Barceloneta i el W.P Montpellier B (consultar calendari adjunt) 

A la primera edició del BCN WP Under 10, disputada del 28 al 31 de març de l’any passat, el conjunt amfitrió, el Club Natació Barcelona, va proclamar-se campió en superar a la final l’equip italià del Rari Nantes Bogliasco. S’hi van disputar un total de 96 partits en els transcurs dels quals es van marcar 1.001 gols, amb una mitjana de gairebé 10’5 gols per partit.

El propòsit d’aquesta nova edició del BCN WP Under 10 és consolidar i millorar el format del torneig, del qual cal destacar l’habilitació a les instal·lacions del CNB d’un Village (amb servei de bar i restaurant des d’on es poden seguir els partits, fotografies, productes esportius i merchandaising, etc...) per tal que els integrants dels equips i els seus acompanyants gaudeixin de l’esdeveniment amb la màxima comoditat possible.

També cal assenyalar que el BCN WP Under 10 ha incorporat un Codi Ètic d’obligat acompliment per als integrants del torneig: jugadors, acompanyants, entrenadors, organitzadors, àrbitres, familiars i aficions. El Codi Ètic del BCN WP Under 10 insta a respectar les regles del waterpolo, els àrbitres, els entrenadors i els adversaris i reclama dels adults que acompanyen els equips un comportament adient, exempt de violència verbal i gestual.

A +InfoPDF hi trobareu el calendari de la competició.

  Més informació:

Pàgina web del Torneig BCNWP Under 10: www.bcnwp.com

Facebook: http://www.facebook.com/bcnwp.tournament

Twiter: @bcnwp

____________________________________________________

La 2 ª edición del Torneo internacional BCNWP under 10 de waterpolo benjamín mixto se celebrará en Semana Santa, del 17 al 20 de abril, en la piscina de la Nova Escullera del Club Natació Barcelona (CNB). Unos 300 niños y niñas de hasta 10 años de edad, integrados en 24 equipos, participarán en este evento.

Organizado por el CNB, club decano del waterpolo nacional, el BCNWP Under 10 tiene como objetivo promocionar y divulgar la práctica del waterpolo entre los más pequeños. La aparición de este torneo, convertido ya en cita de referencia, ha sido un revulsivo para el waterpolo, carente hasta entonces de un evento internacional dedicado de forma específica a la categoría benjamín.

24 equipos de Catalunya, Madrid, Aragón, Andalucía, Francia, Italia y Alemania participan en esta segunda edición del BCNWP Under 10. Son: C.N. Jerez, C.D.N. Marseille, C.N. Atlètic Barceloneta, C.N. Martorell, C.N. Catalunya, U.E. d’Horta, C.N. Mataró, C.N. Molins de Rei, C.N. Montjuïc, C.N. PobleNou  A, C.N. PobleNou B, C.N. Premià, C.N. Rubí, C.N. Sant Andreu, C.N. Terrassa, C.N. Vallirana, R. Canoe N.C., C.N.W. Majadahonda, Selección d’Aragón, S.M.P. Verona,  S.S.V. Esslingen, W.P. Montpellier A, W.P. Montpellier B y C.N. Barcelona.

El torneo arrancará el jueves 17 de abril a las 13:00 horas con los enfrentamientos entre el C.N. Mataró y el C.N. Terrassa y el C.N. Atlético Barceloneta y el W.P. Montpellier B (consultar calendario adjunto).

En la primera edición del BCNWP Under 10, disputada del 28 al 31 de marzo del año pasado, el conjunto anfitrión, el Club Natació Barcelona, se proclamó campeón al superar en la final al equipo italiano del Rari Nantes Bogliasco . Se disputaron un total de 96 partidos en el transcurso de los cuales se marcaron 1.001 goles, con una media de casi 10,5 goles por partido .

El propósito de esta nueva edición del BCNWP Under 10 es consolidar y mejorar el formato del torneo, del que cabe destacar la habilitación a las instalaciones del CNB de un Village (con servicio de bar y restaurante desde donde se pueden seguir los partidos, fotografías, productos deportivos y merchandaising, etc... ) para que los integrantes de los equipos y sus acompañantes disfruten del evento con la máxima comodidad posible .

También cabe señalar que el BCNWP Under 10 ha incorporado un Código Ético de obligado cumplimiento para los integrantes del torneo: jugadores, acompañantes, entrenadores, organizadores, árbitros, familiares y aficiones. El Código Ético del BCNWP Under 10 insta a respetar las reglas del waterpolo, árbitros, entrenadores y adversarios y reclama de los adultos que acompañen a los equipos a mantener un comportamiento adecuado, exento de violencia verbal y gestual.

A +InfoPDF podreis ver el calendario de la competición.

Más información:

Página web del Torneo BCNWP Under 10: www.bcnwp.com

Facebook: http://www.facebook.com/bcnwp.tournament

Twiter: @bcnwpPg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: