Waterpolo
<< Tornar al quadre


WATERPOLO TURBO CHRISTMAS CUP
Data: 21/12/2014

ELS BENJAMÍ SUBCAMPIONS I ELS ALEVÍ CAMPIONS.

Els dies 27 i 28 de desembre s'han celebrat les diferents edicions de la WATERPOLO TURBO CHRISTMAS CUP.

La categoria Benjamí ha disputat els seus partits a la piscina del C.N. Molins de Rei, i el nostre equip estava en el grup A, juntament amb el C.E. Mediterrani, el C.N. Atletic Barceloneta, el C.N. Sabadell, el Minorisa C.N. i el C.N. Sant Feliu.

La categoria Aleví ha disputat els seus partits a la piscina Carlos Ibars, del C.N. Sabadell, i el notre equip estava en el grup A, juntament amb el C.N. Poble Nou, l'U.E. d'Horta, el C.N. Catalunya, l'A.E. Santa Eulàlia, el C. Askarta i l'E.M. El Olivar.

S'ha aplicat el reglament de la FINA actual amb les següents modificacions:

- La durada dels partits serà de 2 parts de 10 minuts de temps transcorregut, parant 3 minuts entre parts, sense canviar de camp (l‘àrbitre es reserva el dret de poder aturar el joc quan cregui convenient).
-  No hi haurà temps de possessió, ni temps morts, ni límit d’exclusions.
-  El temps d’escalfament serà de 10 minuts.
-  Els equips hauran d’estar 10 minuts abans de l’hora de l’escalfament del partit preparats, en la zona de camp que els toqui.
-  Els equips podran estar formats per 14 jugadors/es, sent alineats en tot moment 6 jugadors/es (5 jugadors/es de camp i 1 porter/a).
- Es podran realitzar tots el canvis que es vulguin.
- No està permès el llançament directe de falta des de fora de 5 metres. Si es produeix, es donarà la possessió de la pilota a l’equip contrari.
- El penal, es llançarà des dels 4 metres, sent aquesta l’àrea d’influència per a pitar penal.
- No està permesa la defensa en zona.

Es jugarà una 1a fase, en cada grup tots contra tots, i una 2a fase amb eliminatòries de quarts de final, semifinals i finals, entre els primers classificats de cada grup.

FASES FINALS

BENJAMÍ: SUBCAMPIONS

El nostre equip BENJAMÍ s'ha classificat per jugar la final per al 1r i 2n llocs amb el C.N. Atletic Barceloneta. Ha estat un partit molt disputat, jugat de tu a tu, com reflecteix el resultat final: 1-2 per als "mariners".

ALEVÍ: CAMPIONS

El nostre equip ALEVÍ s'ha proclamat CAMPIÓ al guanyar a la final per al 1r i 2n llocs al Atletic Barceloneta Masc amb el resultat de 5-2.

El porter Pau Vilar del C.N.Barcelona ha estat escollit com a millor porter del torneig i Nacho Bargalló, també del Club, ha estat el MVP.

A Resultats podeu veure el calendari i els resultats.Pg. Joan de Borbó, 93 08039 Barcelona | Tel: 93 221 46 00 | cnb@cnb.es
Notes legals | Tots els drets reservats | Webmaster

Col·laboradors: